bgPlayImg

Niet alleen in mijn professionele leven maar natuurlijk in mijn persoonlijke leven kom ik dikwijls in aanraking met speeltjes en andere producten op het gebied van seks. Het leek me een goed moment om eens stil te zijn bij wat nou de beste condooms zijn en, zeker niet onbelangrijk, waarom dit het geval is.

Ik mag van geluk spreken met mijn uiterlijk en heb, bij mijn weten dan, nog nooit meegemaakt dat een jongen ‘m om die reden niet goed omhoog kreeg of vast kon zien te houden. Maar wij vrouwen weten inmiddels allemaal uit eigen ervaring wel dat mannen ook wel eens zenuwachtig kunnen zijn of misschien niet goed reageren op (de psyche achter het omdoen van) een condoom. Daarom wilde ik graag stilstaan bij het soort dat mijns inziens zeker behoort tot het rijtje beste condooms, te weten het Blue Diamond condoom.

1412263985_blue-diamond

Aanhoudende hardheid – ook voor een vrouw niet onplezierig

Een poosje geleden had ik een scharrel die dit voor het eerst bij mij introduceerde en sindsdien heb ik altijd een eigen voorraadje op zak en raad ik het mijn vriendjes ook van harte aan te gebruiken. Dit condoom is er namelijk specifiek voor gemaakt om dat harde gevoel vast te houden. Ongeveer dertig minuten, of tot wanneer de jongen klaarkomt, zorgt een speciale gel die in het topje van het condoom zit ervoor dat de penis een maximale hardheid bereikt. Ikzelf merk het verschil echt, ook als vrouw geeft het je voordelen, want voorheen voelde ik het echt niet zo intens als nu het geval is – en ik kan je verzekeren dames, ook voor de mannen is het een echte aanrader!