Misschien heb je er ooit weleens van vibrerend ei gehoord, maar wat is het precies? Dit kleine discrete speeltje valt in de categorie vibrator en dankt de naam aan de vorm.

Sommige varianten hebben een koord met aan het uiteinde een afstandsbediening, andere varianten zijn draadloos en op afstand bestuurbaar.

Hoe te gebruiken?

Het eitje is gemaakt om vaginaal in te brengen maar voordat je dit doet kun je natuurlijke experimenteren door andere erogene zones te stimuleren, van jezelf of die van je partner. Wanneer je glijmiddel gebruikt bij het inbrengen let dan op van welk materiaal het eitje gemaakt is. Gebruik glijmiddel op waterbasis bij siliconen speeltjes.

Ook niet geheel onbelangrijk: het ei is niet geschikt voor anale penetratie. Hier kun je andere soort speeltjes voor aanschaffen

Wat maakt het eitje uniek?

Los van de discretie en de vorm is het eitje uniek in zijn gebruik tijdens spel.

Door middel van de afstandsbediening kun je de controle volledig in handen van je partner leggen. Sommige modellen hebben een aardige reikwijdte waardoor de partner niet eens dicht in de buurt hoeft te zijn. Al met al dus een spannend speeltje voor in of buiten de slaapkamer.